Tjäna pengar på våra ljus! Vi ger högre marginal, på våra lättsålda Antikljus

LJUSAB står för tillförlitlighet. Våra ljus-produkter står för hög kvalitet och lång brinntidDet är skillnad på ljus och handstöpta stearinljus avseende kvalité, veke, tillverkning och  ljusmassans sammansättning. Bakom varje handstöpt ljus ligger ett nogrannt och omsorgsfullt hantverk och en rad erfarenheter med anor under hundratals år. En perfekt kombination ger ett omtyckt stearinljus  - som varken ryker eller rinner, när det brinner i all sin prakt!
     Vi jobbar efter en modern miljömedvetenhet och eliminerar t ex spill genom ett återanvändningssystem
där vi använder oanvändbara ljusstumpar.
Välkommen till stearinljustillverkningen LJUSAB:s hemsida och se hela filmen om hur varje ljus tillverkas,
hanteras och paketeras till att bli ett färdigt Föreningsljus?
     För att lämna vårt bidrag som stöd till till föreningar och skolor,  bidrar vi med en extra hög marginal på 50%, enligt vårt riktpris.

User menu

Att sälja ljus, så här går det till!

Så här enkelt går det till när ni som förening, klassrepresentant eller annan vuxen ansvarig för er verksamhet vill prova att sälja våra handstöpta ljus.
- Mot er beställning skickar vi ett första provsortiment av våra handstöpta Antikljus och Slottsljus i attraktiva, klassiska förpackningar om 6 st ljus. Vi bifogar komplett information om produkterna och våra enkla försäljningsvillkor.

Sälja ljus, när ni bestämt er - så här går det till :

A: Vi översänder ett parti ljusförpackningar i transportkartonger tillsammans med tydlig information, samt råd och försäljningsargument till de aktiva skoleleverna eller föreningsmedlemmarna som kommer att sälja ljusen.

B: Vi ger er 45 dagars betalningsvillkor och full returrätt på alla obrutna transportkartonger.

C: Ni betalar enbart för de Föreningsljus ni sålt, osålda ljus i obrutna förpackningar tar vi tillbaka.

D: Hela 50 % av försäljningsintäkterna på Antikljusen och 50% på Slottsljusen får ni själva behålla om ni använder riktpriset!