Tjäna pengar på våra ljus! Vi ger högre marginal, på våra lättsålda Antikljus

LJUSAB står för tillförlitlighet. Våra ljus-produkter står för hög kvalitet och lång brinntidDet är skillnad på ljus och handstöpta stearinljus avseende kvalité, veke, tillverkning och  ljusmassans sammansättning. Bakom varje handstöpt ljus ligger ett nogrannt och omsorgsfullt hantverk och en rad erfarenheter med anor under hundratals år. En perfekt kombination ger ett omtyckt stearinljus  - som varken ryker eller rinner, när det brinner i all sin prakt!
     Vi jobbar efter en modern miljömedvetenhet och eliminerar t ex spill genom ett återanvändningssystem
där vi använder oanvändbara ljusstumpar.
Välkommen till stearinljustillverkningen LJUSAB:s hemsida och se hela filmen om hur varje ljus tillverkas,
hanteras och paketeras till att bli ett färdigt Föreningsljus?
     För att lämna vårt bidrag som stöd till till föreningar och skolor,  bidrar vi med en extra hög marginal på 50%, enligt vårt riktpris.

User menu

Tjäna pengar till klassen, skolresan och klassresan genom att sälja ljus

Lärare intygar att man kan tjäna pengar på ljus

Idag är det många skolklasser som själva samlar pengar till skolresa, klassresa eller andra aktiviteter genom att sälja olika produkter. Det kan vara allt från strumpor, kakor och korv till tulpaner, men ett av de mer lättsålda och lönsamma alternativen är att sälja äkta handstöpta ljus.
     Fördelen med föreningsljusen är att man säljer ljusen på en gång, vid första kontakten. Man slipper allt dubbelarbete med återbesök som uppstår när man säljer via en beställning (eller att behöva jaga dem som inte var hemma när man väl står där med korven eller tulpanerna).

Pengar till skolresan och klassresan

Många glada skolungdomar som tjänat pengar på att sälja ljusen

Som klassförälder spelar du en viktig roll när det gäller att välja ett bra sätt att tjäna pengar till klassen. Klassföräldrar i skolklasser vet som regel också hur svårt det kan vara att sälja vissa produkter. De flesta skolklasser säljer ljus till klassresan, skolresan.
     För att skolbarnen ska trivas och nå ett bra resultat krävs produkter som är lättsålda och som de flesta verkligen vill köpa och att försäljningen är lönsam, annars blir det mindre pengar till skolresan klassresan.

Tjäna pengar till klassen genom ljusförsäljning

13 skolbarn tjänade 14.000 kronor på en vecka på att sälja ljus

Att tjäna pengar på att sälja ljus har visat sig fungera väldigt bra. De flesta vill gärna köpa ljusen eftersom de bidrar till en god sak, samtidigt som de får en produkt de verkligen har nytta av.
     Ljusen är av mycket hög kvalitet, handstöpta och svensktillverkade. En ljusmassa av extra hög kvalitet (stearin, paraffin och naturligt bivax) ger lång brinntid och en klar låga som inte ryker.
     Många hushåll vill gärna köpa vackra ljus av hög kvalitet, till Jul och andra lite festligare tillfällen. När ungdomarna som säljer vet att produkten är bra och att de flesta gärna köper, blir det roligt att sälja ljus. Föräldrar, släkt och vänner blir inte de enda som verkligen vill köpa vad deras söner och döttrar säljer.

Klassföräldrar och klasser om att sälja ljus

Vad tycker skolklasser och klassföräldrar om att sälja ljus?

     En vanlig reflektion, både från föräldrarna och de ungdomar som säljer ljus, är att det går extra lätt att sälja när man säger rätt saker till sina kunder - som t ex att man gärna vill sälja några fina handstöpta ljus för att tjäna pengar till en skolresa.
     Och visst är det alltid mycket roligare att sälja ljus som verkligen är av bra kvalitet och ger nöjda kunder, mot den produkt som endast säljer för att pengarna går till ett gott ändamål.
     En nöjd kund kommer åter, så det är också lite roligare att återkomma till samma kund när det blir dags att förstärka klasskassan igen.