Tjäna pengar på våra ljus! Vi ger högre marginal, på våra lättsålda Antikljus

LJUSAB står för tillförlitlighet. Våra ljus-produkter står för hög kvalitet och lång brinntidDet är skillnad på ljus och handstöpta stearinljus avseende kvalité, veke, tillverkning och  ljusmassans sammansättning. Bakom varje handstöpt ljus ligger ett nogrannt och omsorgsfullt hantverk och en rad erfarenheter med anor under hundratals år. En perfekt kombination ger ett omtyckt stearinljus  - som varken ryker eller rinner, när det brinner i all sin prakt!
     Vi jobbar efter en modern miljömedvetenhet och eliminerar t ex spill genom ett återanvändningssystem
där vi använder oanvändbara ljusstumpar.
Välkommen till stearinljustillverkningen LJUSAB:s hemsida och se hela filmen om hur varje ljus tillverkas,
hanteras och paketeras till att bli ett färdigt Föreningsljus?
     För att lämna vårt bidrag som stöd till till föreningar och skolor,  bidrar vi med en extra hög marginal på 50%, enligt vårt riktpris.

User menu

Tjäna pengar till din förening eller klubb genom att sälja äkta svenska handstöpta ljus

Idag är det många föreningar som samlar pengar till föreningen för att kunna åka på matcher och besöka evenemang genom att sälja produkter som strumpor, kakor, korv, tulpaner och nu handstöpta ljus.
     
Att sälja ljus är ett bra sätt att tjäna pengar till föreningen för att få råd till olika aktiviteter eller utrusta spelare.
     Fördelen med ljusen är att man säljer produkten på en gång, vid första kontakten. Man slipper dubbelarbetet med beställningar och återkomster, som uppstår när man säljer via beställning (eller att behöva jaga dem som inte råkar vara hemma när man väl står där med den beställda korven eller tulpanerna).

Ledare och föräldrar i föreningar och klubbar

 

Som ledare eller föräldrar i föreningen och klubbar är det alltid en fördel att känna till bra sätt att tjäna pengar till föreningen, så effektivt som möjligt.
     Alla ledare och föräldrar i föreningar klubbar vet att det kan vara svårt att sälja vissa produkter, så för att nå ett bra resultat krävs produkter som är lättsålda och som många vill köpa.

 

Tjäna pengar, sälja ljus åt laget, föreningen eller klubben


Att tjäna pengar på att sälja ljus visar sig ofta fungera bra eftersom många kan köpa ljusen och gärna vill bidra till föreningsaktiviteter när de samtidigt får en produkt som de verkligen har nytta av.
     Ljusen är av mycket hög kvalitet, svensktillverkade och handstöpta. Ljusmassan håller också en extra hög kvalitet (stearin, paraffin och naturligt bivax) som ger en klar låga och lång brinntid. De flesta köper gärna ett ljus av riktigt hög kvalitet inför Julen och andra lite festligare tillfällen.
     När de barn, ungdomar och föreningsledare som säljer vet att ljusen är bra och att det finns ett behov hos många hushåll, blir det alltid roligare att sälja.
     Föräldrar, släkt och vänner blir inte längre de enda som vill köpa de ljusen som ungdomarna säljer, eftersom alla som öppnar en dörr kan se nytta i att köpa några extra bra handstöpta ljus, framför allt till festligare tillfällen.

Ledare, föräldrar och föreningar - om att sälja ljus


En vanlig reflektion, både från ledare föräldrar och föreningar som säljer ljus, är att det går extra lätt att sälja när man säger rätt saker till sina kunder - som t ex att man gärna vill sälja några fina handstöpta ljus för att tjäna pengar till aktiviteter i en förening.
     Och det är alltid mycket roligare att sälja en produkt som verkligen håller bra kvalitet, som inte bara säljer ibland för att pengarna går till föreningen och aktiviteter i förening.
     Ett bra ljus med lång brinntid som varken ryker eller rinner blir ett perfekt alternativ för ett tillskott till föreningskassan.

Sälja strumpor, kakor, korv, tulpaner eller välja ett ljus?

När ni som förening (föräldar, ledare, styrelse i föreningen) står inför valet av olika produkter att sälja så är det viktigt att jämföra både förtjänsten, provisionen och den energi som krävs för att sälja. Det är också viktigt att de som säljer känner att produkten är bra och att det finns ett behov hos de som köper.
     Om de som säljer känner att det finns ett behov och att kunden gärna köper om jag säger rätt saker,  är det alltid roligare att sälja.
     Att produkten håller riktigt hög kvalitet och är svensktillverkad gör det också lite lättare att sälja för medlemmar i föreningen.
Våra ljusprodukter är svensktillverkade  och håller riktigt hög kvalitet vilket gör dem lätta att sälja.
     Välkommen att pröva en ljus idé som leder till goda förtjänster för skolklasser, föreningar och idrottsklubbar.